Telegrafi

Telegrafi 1.0 for android

Description :
Telegrafi.com është portal informativ dhe më i vizituar në gjuhën shqipe që ju informon për lajmet e fundit nga vendi dhe e gjithë bota.Vitin e kaluar për herë të pare kemi lansuar aplikacionin mobil për iOS, dhe tani kemi kënaqësinë të ju informojmë se kemi lansuar edhe aplikacionin për pajisje mobile Android.Aplikacioni ka dizajn atraktiv dhe është i përshtatshëm në të gjitha pajisjet mobile Android. Në menynë e konfigurimeve mund të aktivizoni opsionin për njoftimet e fundit dhe ju nuk do ta humbisni asnjë lajm. Gjithashtu ju keni mundësi të rregulloni prapavijën duke e zgjedhur të bardhe apo të zezë.Lajmet të cilat janë në interesin tuaj dhe dëshironi që t’i ruani ato, për këtë e keni opsionin për ruajtjen e lajmeve dhe të gjitha lajmet e ruajtura do të ju grumbullohen në një vend.Për sugjerime apo probleme eventuale, ju lutemi na shkruani në app@telegrafi.com Learn More

Download Telegrafi - Version: 1.0

Telegrafi
Process Telegrafi 1.0 download page
Size: 9.46MB
Requires: Android 4.0.3 or higher

Related Telegrafi


Other users also looks for:

You May Also Like

iSport.cz 1.9.1

iSport.cz pro Android přináší nejnovější sportovní články v přehledném a atraktivním

Free Size: 1.88MB

News Dog Lite - India News 1.5.3

NewsDog is the SMALLEST India news app that keeps you informed of India news daily in a most

Free Size: 2.5MB

Thit Htoo Lwin 2.2

This is Offical Thit Htoo Lwin (သစ္ထူးလြင္) news app. Best Myanmar News android

Free Size: 2.59MB

Canon City Daily Record 6.2.6.122

The brand-new Canon City Daily Record mobile app is the most comprehensive, accurate, and

Free Size: 27.06MB

IT之家 - 更快更全的IT资讯,第一时间掌握国内外IT新闻 2.47

有人的地方,就有江湖;有电脑手机平板的地方,就有IT之家。IT之家(www.it

Free Size: 8.11MB

Bao Phap Luat Mobile 1.5.8

Official application from Phap Luat Online Newspaper.TÍnh năng (Phiên bản 1.2.4)* Tối ưu

Free Size: 10.68MB

Montreal News 1.0

Stay up to the minute on local news, entertainment, sports and other news around the nation! Read

Free Size: 2.94MB

NEWS BBC 1.0

All BBC NEWS now in this AppBBC NewsBBC World BBC UKBBC ArabicBBC Entertainment & ArtsBBC HealthBBC

Free Size: 9.88MB

E Zamana-Urdu News India 1.3.3

E Zamana provides the updated news in Urdu language, It provides the national and international

Free Size: 10MB

Tachileik News 1.0

တာခ်ီလိတ္သတင္းေအဂ်င္စီမွ Android User

Free Size: 9.97MB